Impulsem l’activitat econòmica de proximitat

Des de la Federació Empresarial del Gran Penedès posem en marxa Aquí, d’aquí, una campanya que té com a eix central una plataforma online gestionada que permet el contacte directe entre empreses del territori.

Ara més que mai, és important que ens fem costat els uns als altres apostant pel teixit empresarial que tenim al Penedès i al Garraf. Per això, des de la FEGP, impulsem la campanya Aquí, d’aquí per reforçar l’economia potenciant la competitivitat del territori, establint xarxes de proximitat professionals i promocionant el consum de Km0. Aquesta campanya és un mirall de la solidaritat que ha evidenciat la crisi de la Covid-19, fent una crida al consum de proximitat entre les empreses del territori i el consumidor final.

Contact Place

Seguim impulsant el teixit empresarial de proximitat i ho fem creant una plataforma online gestionada que permet visualitzar i posar en valor el know-how de les empreses i els professionals del territori i crear vincles comercials per ajudar a la recuperació econòmica.

Vols publicar una Oferta

És molt fàcil. Accedeixes al formulari, poses la informació sobre l’empresa i després la descripció sobre un producte o servei. La url pot anar directament a l’ampliació d’informació del producte o servei o, a un document pdf allotjat al núvol.
Després de passar una revisió, quedarà automàticament penjat amb el teu logo si has identificat la teva empresa amb el NIF o NIE d’una empresa associada a la FEGP.
Si repeteixes l’acció, pots posar fins a 10 productes o serveis.

Si no ets soci, pots donar d’alta un producte o servei que vulguis destacar de la teva empresa, seguint les indicacions anteriors, però no apareixerà el logotip. Quan una empresa, sòcia o no, sol·liciti el servei que ofereixes, igualment li enviarem la teva informació i per tant, serà lliure de contractar l’oferta que li sembli més interessant.

Vols publicar una Demanda

Només has de dir-nos què necessites. Vés a la pestanya indicada, on trobaràs un formulari. Posa una breu informació al formulari sobre la teva necessitat i després identifica la teva empresa. Durant les següents 24 - 48 hores rebràs un llistat d’empreses que poden oferir el servei o tenen el producte que demanes.
Aquesta secció també és oberta a socis i no socis.

Tinc una ecommerce

Volem promoure les empreses del territori que us heu llançat al mercat amb la vostra botiga digital. És un espai exclusiu per ecommerce.

Hem demanat a totes les empreses inscrites que generin un cupó #aquidaqui per tal que les persones que compren a les botigues digitals amb el codi de la promoció, tinguin un petit avantatge.

No sóc soci FEGP

No passa res, ara el que ens ocupa és activar l’economia del territori, però per tenir la visibilitat que té un soci dins la plataforma, pots fer-te soci ara mateix aquí.

Si tens dubtes pots parlar amb l’Amèlia Maestre de màrqueting de la FEGP que t’ajudarà en la decisió al telèfon 93 810 67 00 o l’email amaestre@fegp.cat.

Si no vols fer-te soci també pots tenir visibilitat pagant 10€ mensuals amb visibilitat fins a 5 ofertes o 20 € mensuals fins a 10 ofertes. En el cas de fer-se soci de la FEGP abans de final d'any us seran descomptats els imports abonats pels 3 primers mesos de pel contact place.


Tornar a l'inici